SCHOENMAKER BEVERWIJK

Wij zijn een middelgroot grond-, wegen- en waterbouwbedrijf. Wij nemen werken aan van de overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Ook werken wij graag als partner of onderaannemer van grondwerk in complexe werken.

Ons doel is om de opdrachtgever volledig te ontzorgen en het best mogelijke resultaat te behalen. Daarom benaderen we elk project met een open visier en een oplossingsgerichte houding. Schoenmaker is een lerende organisatie, die openstaat voor verandering en vernieuwing. Voor ons is het dan ook vanzelfsprekend dat wij veel aandacht aan verbetering van de kennis en kunde van onze mensen besteden.

SCHOENMAKER BEVERWIJK

Wij maken het leefbaar!

Dit is de essentie in de kern van al onze activiteiten, maar dan zijn we er nog niet. We vinden het namelijk ook erg belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten. Zorg goed voor jezelf, anderen èn je omgeving, dat is ons motto.

Schoenmaker staat bij ons te boek als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, wat veel werk voor ons uitvoert. Ik vind het erg prettig dat ik mij nooit zorgen hoef te maken, wanneer ik Schoenmaker inschakel.

Martin Evers, van Doorn

Een herenbedrijf.
Weer of geen weer.
Schoenmaker levert altijd kwaliteit voor de afgesproken prijs.
……………………………………………… ………………………………………………

Michel Schellevis, Olam Cacao

Ik ervaar schoenmaker als een correct werkend bedrijf, met grote ervaring in de grond- weg en waterbouw. Schoenmaker is een partner die een project omarmt, meedenkt en snel kan anticiperen. ………………………………………………

Jacob Beemster, BAM

EEN MAN EEN MAN EEN WOORD EEN WOORD

Wie had 38 jaar geleden gedacht dat Hans Schoenmaker, die zichzelf toentertijd verhuurde als loonwerker, uit zou groeien tot een onafhankelijk en gerenommeerd bedrijf in de grond- weg en waterbouw? Eigenlijk wilde Hans boer worden, dat zat er echter niet in zonder vee. Om toch zo dicht mogelijk bij zijn lust en leven te blijven koos Hans voor het pad als dienstverlener voor de veehouderij.

Hij schafte een trekker met kraan aan, een balenpers en een mestwagen. Dit als doel mest te rijden op de landerijen, balen persen, sloten schonen en dergelijke. Dit bleek een schot in de roos, want Hans kreeg het onwijs druk. De vraag naar diversiteit in het werk maakte dat Hans al vlot besloot de scope van dienstverlening te vergroten, waarmee de basis was gelegd voor een grond-, weg- en waterbouw bedrijf.